arrow_drop_up arrow_drop_down
Retreat meditatie yoga

TOTAL RESET RETREAT

Zin in een weekend waarbij je helemaal terug bij jezelf kan komen, in een prachtige streek midden in de natuur? Een total reset van body, mind & spirit?

Ik schrijf mij in


Van vrijdag 15 maart t.e.m. zondag 17 maart gaan we samen onze body voeden met gezonde en lekkere voeding door Céline Coppin van JouwNatuur, yoga en meditatie door Hadewych Ureel van The Monkey Tree en een reset van onze mindset door Sara Decoopman van Unwind your mind. 


Het weekend staat volop in het teken van de natuur waarbij we een kookworkshop aanbieden op basis van de 5 elementen. Dit betekent dat er op een gezonde manier gekookt zal worden en in teken van het resetten van onze body, mind en spirit. Je zal ook tips krijgen hoe je snel, efficiënt en gezond kan koken. Er zal meditatie en zachte yoga aangeboden worden. Er is ook de optie om een massage van 30 min bij te boeken.

De prijs begint vanaf 345€ afhankelijk van jouw kamerkeuze. Er is ook de optie om een massage van 30 min bij te boeken (€30 extra). Wil je hier graag meer info over? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel Sara op 0476/699141

Vraag de Total Reset Retreat aan: